Slipa betonggolv i Skövde

Schills Betongslip AB

Slipa betonggolv eller renovera betonggolv?

Att slipa betonggolv eller renovera betonggolv kan visa sig vara en god affär på sikt. Det är inte bara så att utseendet på ditt betonggolv blir bättre på kort sikt, det är också så att ni sparar pengar på lång sikt då det lägger grunden för och förenklar framtida underhåll. Ditt betonggolv blir blankt och fint och samtidigt mer lättstädat.

Betong är vårt material!

Betong är vårt material och vi är experter på tjänster så som att slipa betonggolv och renovering av betonggolv. Vi sysslar också med uthyrning av personal inom samma område. Om ditt företag är ute efter kompetent byggpersonal ska ni höra av er till oss, vi har kompetensen och erfarenheten. Hos oss får du ett personligt och samtidigt professionellt bemötande som tar hänsyn till de unika kraven som gäller för just ditt uppdrag.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Schills Betongslip AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Slipa betonggolv i Skövde

Vi garanterar att du kommer att bli nöjd!

Vi erbjuder ett stort antal tjänster inom vårt verksamhetsområde, inklusive personaluthyrning. Vi garanterar att du kommer att bli nöjd med våra tjänster samtidigt som de alltid genomförs på ett kostnadseffektivt sätt. Att slipa betonggolv med några års mellanrum gör att dess livslängd ökar dramatiskt. Golvet blir dessutom blankt och snyggt och betydligt lättare att hålla rent. Om du vill renovera betonggolv så gör vi en mer ingående förnyelse av ditt golv.

Förutom ovanstående kan vi också genomföra följande tjänster:

Polering
Fräsning
Beläggningar
Renovering av trapphus
Spricklagning

Våra tjänster

Betongslipning - Schills Betongslip AB

Betongslipning

Sprick lagning - Schills Betongslip AB

Sprick lagning

CFF Golvbeläggning - Schills Betongslip AB

CFF Golvbeläggning

Polering - Schills Betongslip AB

Polering

VILL DU VETA MER OM HUR VI KAN HJÄLPA DIG?

Kontakta oss!

Vi tänker på miljön!

Med omtanke om miljön

Att slipa betonggolv kan vara en bra miljöåtgärd. Istället för att golvet förfaller på ett sätt som gör att det till slut blir nödvändigt att gjuta ett helt nytt golv förlängs livslängden med många år till. Men miljön är viktig för oss på fler sätt än så. Vi låter alltid miljöhänsyn vara en del av alla beslut vi fattar internt i företaget – det gäller när vi köper in nya material och när vi tankar våra bilar. Vi tycker att det är viktigt att agera med hänsyn till miljön så att du kan anlita oss med gott samvete.

Välkommen att höra av dig till oss

Vi är det självklara valet för dig, företag eller privatperson, som har ett uppdrag som berör våra verksamhetsområden. Du är välkommen att höra av dig till oss för kostnadsförslag eller kostnadsfri konsultation. Inga frågor är för små, stora eller konstiga för att vara värda att besvaras.